Районна избирателна комисия Ловеч


РЕШЕНИЕ
№ 17-ПВР/НС
Ловеч, 30.09.2021

ОТНОСНО: Разпределение членовете на РИК Ловеч за отговорници на секционни избирателни комисии по общини на територията на Единадесети изборен район – Ловешки в произвеждането на избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

С оглед по-добрата организация на изборния процес Районната избирателна комисия с решение следва да разпредели членовете си за отговорници за подходящ брой СИК. Наред с изложеното списък с телефоните на членовете, стационарните телефони, факс и електронен адрес на РИК, както и разпределението на отговорниците от РИК по секционни избирателни комисии, следва да бъдат предоставени на председателите на СИК при предаване на изборните книжа и материали.

Поради това и на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс, Районна избирателна комисия Ловеч

Р Е Ш И :

РАЗПРЕДЕЛЯ членовете на РИК Ловеч за отговорници, които да отговарят за подходящ брой секционни избирателни комисии, по общини на територията на изборен район № 11 - Ловешки в произвеждането на избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г., както следва:

 

 

Общини

 

 

Отговорници

 

 

Община Ловеч

 

Петко Георгиев Петков

Иван Донев Арабаджиев

Анна Дочева Михайлова

 

 

Община Троян

 

Клара Сашева Баросова

Петя Цанкова Стоянова

Велислава Атанасова Карадобрева

 

 

Община Тетевен

Община Априлци

Община Летница

 

Рени Бориславова Миткова

Севдие Шефкат Кулаалиева

Мариана Михайлова Иванова

 

Община Луковит

Община Ябланица

Община Угърчин

 

Валентин Георгиев Вълев

Фатме Юсеинова Моллова

Ивайло Валентинов Георгиев

 

 

Настоящото решение подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия в срок до три дни от обявяването му.

 

Председател: Валентина Стефанова Недялкова

Секретар: Петко Георгиев Петков

* Публикувано на 30.09.2021 в 21:14 часа

Календар

Решения

  • № 256-ПВР/НС / 24.11.2021

    относно: определяне на представители на РИК Ловеч за предаване за съхранение на книжата и материалите във връзка с изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г., както и от втори тур на 21 ноември 2021 г.

  • № 255-ПВР/НС / 22.11.2021

    относно: Приключване на работата в Изчислителния пункт към РИК Ловеч във втори тур на изборите за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021 г.

  • № 254-ПВР/НС / 21.11.2021

    относно: Промяна в състава на секционна избирателна комисия на територията на община Ябланица при произвеждане на втори тур на изборите за президент и вицепрезидент на републиката, насрочен на 21 ноември 2021 г.

всички решения